Kazen

Hollandse kaas

Smaak daar gaat het bij ons om, ook bij de Hollandse kazen. Zo hebben wij een mooi assortiment boeren kazen die door de boer zelf gemaakt worden. Verder voeren we een mooi assortiment kruidenkazen; zo kunt u denken aan een kaas met Italiaanse kruiden tot een kaas met echte truffel. Als Goudse kaas mogen wij het merk SmaaQ verkopen. Niet alleen omdat het de naam SmaaQ draagt maar vooral omdat deze kaas SMAAK heeft en daar zijn wij trots op! SmaaQ kaas draagt het Koninklijke Wapen en de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Deze onderscheiding wordt alleen verleend aan bedrijven van ten minste honderd jaar oud en met een zeer goede reputatie. Er wordt gekeken naar de kwaliteit, solidariteit en de continuiteit van het bedrijf. 
 
Met SmaaQ kaas bent u er dus van verzekerd dat u een stuk vakmanschap in handen heeft. SmaaQ kaas wordt gemaakt van 100 % weidemelk dit wil zeggen van koeien die rustig in de weide kunnen grazen en dus van blijde koeien. Hierdoor leveren de koeien een gezonde melk met extra onverzadigde vetten. Aan SmaaQ kaas wordt geen extra zout toegevoegd hierdoor is SmaaQ kaas 20 % minder zout dan andere Goudse kazen. Dat is Qualiteit!
 

Buitenlandse kaas

De buitenlandse kazen zijn bij Smaak met veel zorg en aandacht geselecteerd. Zo hebben wij verschillende kaasmakers bezocht en geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Wij hebben speciale importeurs van mooie kazen gevonden. Laat u inspireren door ons grote en mooi gepresenteerde assortiment.

SMAAK Delicatessen
Dorpsstraat 46-1 Bennekom
T (0318) 431 117
info@smaakbennekom.nl
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio